Extra zwemlessen en privé lessen

31 maart 2021

Extra zwemlessen

In de meivakantie gaan we door met de ABC-zwemlessen!

Normaliter zijn er geen zwemlessen tijdens de schoolvakanties. Maar omdat wij vanwege de corona maatregelen lange tijd stil hebben gelegen bieden we extra zwemlessen aan in de meivakantie.

De extra zwemlessen vinden plaats op de reguliere dagen en tijden. Dus ook op de dagen en tijden dat uw zoon of dochter zwemt. Wij vragen u wel om vooraf aan te melden voor deze extra zwemlessen. Het is zelfs mogelijk om in de meivakantie aan te melden voor één of meerdere dagen. Houd er wel rekening mee dat u uw kind aanmeldt voor het juiste niveau. Bovendien zijn er een beperkt aantal kinderen die we per niveau kunnen plaatsen. Dus ben er snel bij, want vol=vol.

Klik hier om makkelijk en snel aan te melden.
 



Privé lessen

De Haamen biedt in de meivakantie privé zwemlessen aan!

Privé zwemles is een individuele zwemles die op maat gegeven wordt door een van onze ervaren zweminstructeurs. Wanneer uw kind snel is afgeleid in een groep, moeite heeft met het aanleren van motorische vaardigheden, wanneer u het fijn vindt dat uw kind 1 op 1 aandacht krijgt of juist net dat stukje extra aandacht nodig heeft vóór het diploma zwemmen.

Dagen:   maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.30-16.15 uur.
  zaterdag van 09.00-09.45 uur.
Leeftijd: vanaf 4,5 jaar
Lesduur: 45 minuten per les
Tarief:         € 42,50 per les. Op verzoek is er ook de mogelijkheid voor één instructeur  met twee leerlingen bijvoorbeeld met een broertje of zusje er geldt dan een tarief van  €70,- per les
Aanmelden: Klik hier
< Ga terug naar het overzicht
Extra zwemlessen en privé lessen