Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bijzondere Kampioenendag: een sport- en spelfestival voor mensen met verstandelijke beperking

07 september 2022

 

Op woensdag 5 oktober 2022 organiseren Stichting Bijzonder in Beweging en de Dirk Kuyt Foundation de Bijzondere Kampioenendag. Een dag waar sport, spel, gezelligheid en vooral plezier voor mensen met een beperking centraal staan. Alle bijzondere kampioenen uit Limburg zijn welkom op Sportlandgoed De Haamen in Beek!

Tweede editie
Vorig jaar was de eerste editie van de Bijzondere Kampioenendag. “Een fantastische dag met meer dan 130 deelnemers. Ook dit jaar toveren we Sportlandgoed De Haamen weer om tot een sport- en spelfestival. Alle Limburgers met een verstandelijke beperking mogen deelnemen aan het speciale programma met toffe activiteiten”, zegt Amanda Klein, directeur van Bijzonder in Beweging.

De organisatie van de Bijzondere Kampioenendag is in staat de deelnemers volledig te ontzorgen. Er zijn verschillende activiteiten voor verschillende niveaus. Er wordt gezorgd voor een lunchpakket en zelfs het vervoer kan geregeld worden. Voor alle activiteiten en het lunchpakket vragen we een kleine vergoeding van € 5,- per deelnemer. Wil je ook gebruikmaken van het vervoer, dan betaal je daar ook € 5,- voor. Je wordt dan opgehaald en teruggebracht door een taxibusje. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je van het aangeboden vervoer gebruik wil maken. Betalen voor de lunch en activiteiten (€ 5,-per persoon) en eventueel vervoer (€ 5,-per persoon) graag contant betalen aan de begeleider van de activiteit waar je al aan deelneemt of op ons kantoor (Parijsboulevard 345, Sittard). Neem contact met ons op als dat niet lukt.

Bijzondere Kampioenendag
Datum: Woensdag 5 oktober
Tijd: 10.30 tot 14.00 uur
Locatie: Sportlandgoed De Haamen, Beek
Inschrijven kan t/m 18 september

We hebben een maximaal aantal plekken beschikbaar. Meld je dus snel via onderstaande link en je kunt meedoen! Vol is namelijk vol. Enkele weken voorafgaand aan de Bijzondere Kampioenendag ontvang je meer informatie.

https://bijzonderinbeweging.nl/aanmelden-bijzondere-kampioenendag/
< Ga terug naar het overzicht
Bijzondere Kampioenendag: een sport- en spelfestival voor mensen met verstandelijke beperking