09.10.2018

Bijeenkomsten gezonde leefstijl voor ouderen

Bij het ouder worden gaan steeds meer vragen leven over onderwerpen, zoals: Hoe ga ik om met het ouder worden? Hoe wil ik mijn leven zo gezond mogelijk invullen? En hoe ga ik om met mijn ziekte?

De gemeente Beek wil hier goed mee omgaan en een voor senioren vriendelijke gemeente zijn waarbij aandacht is voor Positieve Gezondheid.

"Positieve Gezondheid gaat om het vermogen om zelf met alle fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven om te gaan."

Om de burgers van Beek kennis te laten maken met Positieve Gezondheid zijn er twee bijeenkomsten:

Donderdag 1 november 2018 van 13.00 uur tot 15.45 uur.
Locatie: Sportlandgoed De Haamen Beek (melden bij de hoofdingang).

Thema: Workshop over Positieve gezondheid die mensen inspireert en motiveert om met hun eigen (positieve) gezondheid aan de slag te gaan. Na de workshop lopen we naar de Oude Pastorie waar we worden verrast met gezonde versnaperingen.

Optioneel: Voor geïnteresseerden start er bij goed weer om 15.45 uur een wandeling onder begeleiding van Wandelsportcentrum Walking Limburg.


Donderdag 22 november 2018 van 13.00 uur tot 15.45 uur.
Locatie: Sportlandgoed De Haamen Beek (melden bij de hoofdingang).
Thema: Gezonde leefstijl & sociale en lichamelijke veiligheid. Een fysiotherapeut, Veiligheidsadviseur en een Voedingsconsulente geven een workshop over bewegen en gezonde voeding waarbij u wordt getrakteerd op gezonde hapjes door de voedingsconsulente. Aan het einde van de workshop kunt u een goodiebag met een gezonde attentie mee naar huis nemen.

Optioneel:Voor geïnteresseerden wordt er om 15.45 uur een sport- en beweegactiviteit aangeboden bij Sportlandgoed De Haamen.

Aanmelden uiterlijk vóór 22 oktober 2018
1.Per e-mail: stuur een e-mail naar info@dehaamen.nl
Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, de datum/data dat u aanwezig bent en of u interesse heeft in de optionele activiteit.
2.Telefonisch: bij de receptie van de gemeente Beek 046-4389222.

Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers, vol=vol.  Aanmelden kan voor beide middagen aangezien de inhoud anders is. Wij hopen op u komst en maken er een interessant en gezellig samenzijn van.

© gemeente Beek
COLOFON