Neem contact met ons op!

T: 046 436 0180
E: verhuur@dehaamen.nl 

Verhuur

Sportlandgoed De Haamen heeft een open karakter: iedereen is welkom om op het sportlandgoed te komen sporten of bewegen. Uiteraard met inachtneming van onze huisregels en met uitzondering van trainingen en wedstrijden van verenigingen of andere groepen.

Bij vragen of voor het plaatsen van een reservering kunt u tijdens kantooruren (doorgaans tussen 09.00 uur en 17.00 uur) contact opnemen met:

Afdeling Reserveringen
T: 046 436 0180
E: verhuur@dehaamen.nl 

Tijdens gereserveerde uren door bijv. een vereniging is het namelijk niet mogelijk en toegestaan om gebruik te maken van de accommodatie(s). Dit geldt ook voor regelmatig of structureel (recreatief) gebruik door groepen op vaste tijdstippen (zoals een groep skeelers of beweeggroep die op een vast moment komen sporten/bewegen). De beheerders zullen letten op de toepassing van deze spelregels.

Wilt u als individu, groep of vereniging zich verzekeren van "exclusief gebruik" voor een bepaalde tijdsduur (bijv. een training voor een individuele topsporter, verenigingstraining of een sportevenement door een bedrijf of maatschappelijke organisatie). Neem dan contact met ons op.

Klik hier voor de algemene gebruikersvoorwaarden.
En kllik hier voor de geldende toegangsregels.

De Haamen biedt meer!
Naast onze sportaccommodaties beschikken wij ook over een kracht- en trainingsruimte, een multifunctionele beweegruimte, een tweetal behandelkamers en vergaderruimtes. Dus bent u op zoek naar een vergaderlocatie in een sportieve omgeving? Op zoek naar een behandelruimte? Wilt u graag een sportieve bedrijfsactivteiten organiseren voor uw medewerkers of klanten? Een bedrijfsevenement? Of een sportieve netwerk borrel?  

Neem dan gerust contact met ons op of kom een keertje bij ons langs. We bespreken graag uw wensen. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk en we gaan graag samenwerkingen aan. Bel naar 046-436 01 80 of vul ons contactformulier in. Klik hier alvast voor meer informatie.