Verhuur

Sportlandgoed De Haamen heeft een open karakter: iedereen is welkom om op het sportlandgoed te komen sporten of bewegen. Uiteraard met inachtneming van onze huisregels en met uitzondering van trainingen en wedstrijden van verenigingen of andere groepen.

Een reservering kun je makkelijk en snel maken via de speciale MIJN-Verhuur omgeving. Klik hier om direct naar MIJN-Verhuur te gaan. Let op: om een reservering te plaatsen heb je wel een account nodig. Maak deze eerst aan alvorens je een reserving plaatst!

Bij vragen, extra informatie of speciale wensen kun je tijdens kantooruren (doorgaans tussen 09.00 uur en 17.00 uur) contact opnemen met onze afdeling verhuur

T: 046 436 0180
E: verhuur@dehaamen.nl 

Klik hier voor de algemene gebruikersvoorwaarden.
En kllik hier voor de geldende toegangsregels.

De Haamen biedt meer!
Naast onze sportaccommodaties beschikken wij ook over een kracht- en trainingsruimte, een multifunctionele beweegruimte, een tweetal behandelkamers en vergaderruimtes. Dus bent u op zoek naar een vergaderlocatie in een sportieve omgeving? Op zoek naar een behandelruimte? Wilt u graag een sportieve bedrijfsactivteiten organiseren voor uw medewerkers of klanten? Een bedrijfsevenement? Of een sportieve netwerk borrel?  

Neem dan gerust contact met ons op of kom een keertje bij ons langs. We bespreken graag uw wensen. Maatwerk is bij ons altijd mogelijk en we gaan graag samenwerkingen aan. Bel naar 046-436 01 80 of vul ons contactformulier in. Klik hier alvast voor meer informatie.