MIJN-Verhuur

22 augustus 2023

Eerder dit jaar stapte wij over naar nieuw software systeem genaamd: Dataduiker. Met Dataduiker komen alle systemen zoals o.a. onze kassa’s, verlenen van toegang, planning & verhuur samen in één gebruiksvriendelijk pakket.

MIJN-VERHUUR
Onderdeel van de nieuwe software is de MIJN-Verhuur omgeving. Met deze functie kunnen gebruikers met een account voortaan:

  • Gegevens makkelijk en snel wijzigen
  • Alle facturen met detailinformatie inzien
  • Zelfstandig reserveringen bekijken
  • Reserveringen toevoegen, annuleren én wijzigen.

We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat de MIJN-Verhuur functie vanaf dit moment actief is, en direct beschikbaar voor onze gebruikers. De omgeving is te benaderen via mijn.dehaamen.nl. Al onze vaste gebruikers hebben inmiddels een instructie ontvangen. Ook incidentele gebruikers kunnen na het aanmaken van een account makkelijk en snel een reservering plaatsen en betalen.

De MIJN-Verhuur stelt onze gebruikers in staat om volledige controle te hebben over alle reserveringen. Wij hopen met deze nieuwe functie wederom een stap te zetten in het verbeteren van onze dienstverlening met nog meer gebruikersgemak voor jou als gebruik, vereniging en/of sportaanbieder.

Vragen of benieuwd naar de functionaliteiten? Neem dan contact met ons op via verhuur@dehaamen.nl.

< Ga terug naar het overzicht
MIJN-Verhuur