Kinderfeestje

Vier jouw verjaardag in De Haamen!

Goed nieuws voor ouders en kinderen in de regio! Vanaf nu is het mogelijk om een leuk, gezellig en te gek kinderfeestje in De Haamen te houden. Met drie sportieve en leuke arrangementen belooft De Haamen een onvergetelijke ervaring voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.
 

POOLPATY:
Vier bij binnenkomst je verjaardag aan een versierde tafel. Natuurlijk hebben we voor de jarige ook een kleine verrassing!

Daarna gaan je met iedereen zwemmen op de klanken van dikke beats, discolampen en verschillende materialen. De kinderen kunnen samen dansen, spelen en plezier maken in het water terwijl ze genieten van de feestelijke sfeer. Na afloop sluiten we of met iets lekkers.

Kosten: €11,95 per kind (minimaal 6 kinderen, A-dplioma verplicht)

 

 

 SPLASH & SMUL:

Met het SPLASH & SMUL-arrangement kunnen kinderen niet alleen genieten van het discozwemmen, maar ook van een heerlijke maaltijd met alle kids samen. Natuurlijk mag de jarige vooraf kiezen uit frietjes, pannenkoeken of poffertjes!

Kosten: €14,95 per kind (minimaal 6 kinderen, A-dplioma verplicht)

 

 

 

 


FEESTEXPLOSIE:
Voor een totaalpakket aan entertainment biedt het FEESTEXPLOSIE-arrangement een compleet feest. Kinderen kunnen zich uitleven met interactief bewegen op de X-Wall, een interactieve muur die zorgt voor spannende, uitdagende en zelfs leerzame spellen. Na het bewegen kunnen ze genieten van een gezellige en heerlijke maaltijd en natuurlijk de ultieme feestervaring tijdens discozwemmen.

Kosten: €19,95 per kind (minimaal 6 kinderen, A-dplioma verplicht)

 


 

 


Plan een te gek kinderfeestje in De Haamen. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in! Ook voor meer informatie of vragen kun je contact met ons opnemen.

T: 046-4360180
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!