Vernieuwd programma Sportlandgoed De Haamen

10 augustus 2020

Lange tijd heeft zwembad De Haamen door alle Corona maatregelen noodgedwongen een aangepast programma aangeboden. Met de start van het nieuwe zwemseizoen hopen wij weer ons regulier programma te hervatten. Voor De Haamen ook weer een goed moment om het programma te vernieuwen. Zo starten er twee nieuwe programma’s, komen er meer momenten om banen te zwemmen en starten we met zwemlessen op zaterdag!

Na de zomervakantie start De Haamen vanaf maandag 24 augustus met een vernieuwde programmering. Uiteraard zullen wij alle activiteiten vormgeven en uitvoeren aan de hand van de dan geldende richtlijnen vanuit het RIVM en de zwembad branche. 

In het nieuwe programma bieden we meer momenten aan van het Banenzwemmen. Naast de reguliere momenten in het weekend wordt het banen zwemmen op maandag (12.30-13.30 uur), donderdag (15.30-16.30 uur) en vrijdag (20.00-21.00 uur) aangeboden. En op donderdagochtend starten we zelfs een moment voor de “vroege vogels” (07.00-08.30 uur). Een aantal Aquasportief lessen worden samengevoegd. En er worden een tweetal nieuwe programma’s toegevoegd aan onze programmering, genaamd Swimfit en 50-Fit!

Het overige programma met activiteiten zoals Fit & Vitaal, Recreatief Zwemmen, Ouder-Kindzwemmen, Zwemmen Plus, Meer Bewegen voor Ouderen en Sportief Wandelen blijft vrijwel ongewijzigd. En aanmelden voor de activiteiten is niet meer noodzakelijk.

SWIMFIT
Maak kennis met ons nieuwe zwemprogramma Swimfit! De ideale opstarter van uw dag. Een programma dat drie verschillende combineert tot één gevarieerde les: 
1.    Warming-up: ontspannen banen zwemen op uw eigen tempo.
2.    Groepsles: een cardiotraining in het water door middel van jogging en andere oefeningen in het ondiepe water.
3.    Floating: ontspannings- en ademhalingsoefeningen tijdens het drijven op het water.
Elke dinsdag en vrijdag van 08.15 tot 09.00 uur. Klik hier voor meer informatie over het Swimfit programma.

50-FIT!
Met ons 50-Fit! programma gaat u aan de slag met het verbeteren van uw lichamelijke, fysieke gesteldheid én uw algemene gezondheid. De lessen zijn zeer gevarieerd, met elke week een andere invulling zoals bootcamp, circuitvormen, looptraining, fitness oefeningen en meer.
Elke woensdag van 10.30 tot 11.30 uur. Klik hier voor meer informatie over het 50-Fit programma.

ZWEM ABC
Ondanks dat we bij onze laatste audit (juli, 2020) van de Nationale Raad Zwemveilig als “zeer goed” werden beoordeeld, gaan we een verdere kwaliteitsslag maken binnen het Zwem ABC. Er worden twee zwemlessen toegevoegd aan ons zwemprogramma:  

  • Zwemlessen voor het A-diploma op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Het behalen van het diploma duurt bij één zwemles per week langer (ca. 60 weken).
  • Zwemlessen voor het B- en C-diploma gaan we tweemaal per week aanbieden in plaats van eenmaal per week.

Klik hier voor meer informatie over het Zwem ABC.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN
Klik hier voor het complete weekprogramma. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

< Ga terug naar het overzicht
Vernieuwd programma Sportlandgoed De Haamen