50-Fit!

50-Fit!

Bewegen is vooral op latere leeftijd van groot belang om uw lichaam in goede conditie te houden. Maak daarom kennis met ons nieuwe beweegprogramma 50-Fit! Een programma gericht op laagdrempelige fitnessactiviteiten en -oefeningen voor mensen die het belangrijk vinden om fit te blijven door structureel te bewegen.

Met ons 50-Fit! programma gaat u aan de slag met het verbeteren van uw lichamelijke, fysieke gesteldheid én uw algemene gezondheid. De lessen zijn zeer gevarieerd, met elke week een andere invulling. Denk hierbij onder andere aan:

  • Bootcamp;
  • Circuitvormen;
  • Steptraining;
  • Looptraining;
  • Fitness oefeningen;
  • Funspellen.

Beweeg in groepsverband, en werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan uw kracht, coördinatie, uithoudingsvermogen, evenwicht en reactievermogen. Tijdens de activiteiten en oefeningen wordt regelmatig gebruik gemaakt van o.a. muziek, gewichten en andere materialen. Er is aandacht voor elke individuele deelnemer, waardoor iedereen op zijn of haar niveau kan bewegen. De lessen staan dan ook onder deskundige begeleiding van een beweeginstructeur. 

Voor de lessen heeft u uitsluitend gemakkelijk zittende kleding, sportschoenen en een handdoek nodig.

VOOR WIE
De lessen zijn bedoeld voor 50+’ers, zowel mannen als vrouwen die gezellig in groepsverband willen bewegen.

WANNEER
De les van 50-Fit! vindt in de zomerperiode (april-september) zo veel mogelijk buiten op het Sportlandgoed plaats. In de winterperiode (oktober-mei) vindt de les plaats in de sporthal.

Elke woensdag van 10.30-11.30 uur

TARIEVEN
- Losse les: €3,90
- Knipkaart (10 lessen): €35,00
- Eenmalige paskosten: €2,00
- Bent u nieuw? Dan is uw eerste kennismakingsles gratis!

Aanvraag informatie beweegprogramma