Uitgebreide informatie faciliteiten

Kracht- en trainingsruimte 
Aan sporthal 1 is een compleet nieuwe ruimte gebouwd die is voorzien van moderne fitness apparaten. De kracht- en trainingsruimte is een toegevoegde waarde voor zowel de reguliere sporter als de (beginnende) topsporter. Bovendien zijn vrijwel alle apparaten te gebruiken voor mensen met een (lichamelijk) beperking. Met de kracht- en trainingsruimte beschikt De Haamen over een ruime en overzichtelijke fitnessruimte met een aanbod aan cardio en kracht toestellen van de merken Technogym en Keyser.

De ruimte is uitermate geschikt voor het aanbieden van personal training, small grouptraining of andere groepsprogramma’s gericht op sport, bewegen en leefstijl. Naast het deelnemen aan verschillende groepsprogramma’s is deze ruimte ook te huur.

Behandelruimte
De Haamen beschikt over een tweetal behandelruimtes. Deze ruimtes zijn te gebruiken als praktijkruimte
of behandelkamer. Ideaal voor bijvoorbeeld fysiotherapie, manuele therapie, ergotherapie, het geven van gezichtsbehandelingen en massages, energetische behandelingen of andere alternatieve behandelingen.
De behandelkamer kan per dag, dagdeel of per uur worden gehuurd. Daarnaast uitermate
geschikt in combinatie met de multifunctionele beweegruimte en/of krachtruimte.

Beweegruimte
De multifunctionele beweegruimte is ca. 100m2 en heeft een prachtig uitzicht op het beginnend heuvellandschap van Zuid-Limburg. De ruimte is bij uitstek geschikte voor diverse sport- en beweegactiviteiten zoals yoga, dans, vechtsport, circuit training, pilates, oefen- en beweegruimte ten behoeven van therapie en meer.

De beweegruimte kan per dag, dagdeel of per uur worden gehuurd.

Vergaderruimte
Wil je vergaderen in een sportieve omgeving? Dat kan bij De Haamen. Wij beschikken over een vergaderruimten voor ca. 20 personen.

Een vergaderruimte kan per dag, dagdeel of per uur worden gehuurd. En is altijd inclusief gebruik van de beamer, flipover en WiFi. Op aanvraag is er koffie, thee en tafelwater beschikbaar. En indien wenselijk is ook catering mogelijk, denk hierbij aan heerlijke Limburgse vlaai, uitgebreid luncharrangement, frisdrank, etc.