Aandachtszwemmen

Aandachtszwemmen

Tijdens de zwemlessen krijgen alle kinderen bij De Haamen evenveel aandacht. 

Het is echter niet vanzelfsprekend dat alle kinderen via de reguliere zwemlessen een zwemdiploma behalen. Speciaal voor deze kinderen hebben we aparte lestijden met kleine groepen van maximaal 6 kinderen. Zo krijgt uw kind in alle rust de extra aandacht en begeleiding die het nodig heeft om te leren zwemmen.

Uiteraard worden deze lessen via onze normale ZwemABC methode aangeboden. Dat betekent onder andere dat we werken volgens een vaste lesmethode en zo veel mogelijk met vaste lesgevers, lesdagen en lesgroepen. We maken gebruik van een digitaal leerlingvolgsysteem én een uniek zwemlesconcept ‘Sibbe en Liefke en het verzonken eiland Bosch’. Meer specifieke informatie over ons ZwemABC kunt u hier terugvinden.

VOOR WIE
Kinderen vanaf 4,5 jaar die extra aandacht wensen voor het behalen van een zwemdiploma. Let op:

AANMELDEN VIA DE MIJN-OMGEVING
Voor de zwemlessen werken wij met een wachtlijst. Daarom is aanmelden verplicht. Dat kan makkelijk en snel via de MIJN-Omgeving. 

Maak eerst een account aan. Log vervolgens in op uw account > Mijn cursussen > Nieuwe cursist of leerling > Vul de gegevens in van uw kind > Aanmelden.
Let op: de inschrijving is pas definitief nadat de inschrijfkosten zijn betaald.

De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.


DAGEN EN TIJDEN
Donderdag:   15.45-16.30 uur
Zaterdag:       10.00-10.45 uur
              

TARIEVEN
- 4 Lessenkaart (1 maand): €88,00
- Inschrijfgeld: €26,00
- Diplomakosten: €26,00

STICHTING LEERGELD & JEUGDFONDS SPORT EN CULTUUR
Dankzij Stichting Leergeld of het Jeugdfons Sport en Cultuur kunnen kinderen uit gezinnen met een smalle beurs toch hun zwemdiploma behalen. Kijk voor meer informatie op www.leergeld.nl of www.jeugdfondssportencultuur.nl.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl