Dameszwemmen

Dameszwemmen

Zwemmen is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Dameszwemmen is speciaal voor vrouwen die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen. Zo kunt u in een veilige en gezellige omgeving zwemmen en ontspannen.

Elke week heeft u dinsdag en donderdag de mogelijkheid om heerlijk ontspannen en op eigen tempo te zwemmen. Geniet tijdens het dameszwemmen van een fijne omgeving waarin u kunt sporten of ontspannen in gezelschap zwemmen van andere vrouwen.

VOOR WIE
Speciaal voor vrouwen, van alle leeftijden, die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen.

DAGEN EN TIJDEN
Dinsdag:       12.15-13.15 uur 
Donderdag:  12.15-13.15 uur
Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse entree (45 min.): €4,40
- 12 Badenkaart: €46,50
- 25 Badenkaart: €93,00

 

VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

 

Neem contact met mij op!