Aquapower

Aquapower

Onder leiding van ervaren instructeurs, die ervoor zorgen dat u de oefeningen correct uitvoert en die u pusht om steeds net een beetje verder te gaan. Dit alles zorgt voor een intense les die u uitdaagt om harder, feller en met meer power te gaan bewegen!

Een stevige en zware work-out voor de echte fanatiekeling. De lessen zijn een combinatie van kracht, snelheid en conditie training, waarbij gebruik wordt gemaakt van interval- en/of circuit training. Er wordt gestart met een warming-up om vervolgens op hoog tempo spierversterkende oefeningen te doen voor alle spiergroepen: armen, borst, rug, benen, billen en buik. Het gebruik van verschillende materialen en opzwepende muziek ondersteunen hierbij.  

VOOR WIE
Aquapower is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht willen gaan op- of juist uitbouwen. Deze uitdagende lessen zijn speciaal voor al die doorzetters die net dat beetje extra willen geven en hun grenzen willen verleggen.

INTENSITEIT:
* * * * *

DAGEN EN TIJDEN
Dinsdag:       19.45-20.30 uur
Woensdag:   09.15-10.00 uur
Donderdag:  19.00-19.45 uur
Het complete rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €7,70
- 12 Lessenkaart: €81,00
- 25 Lessenkaart: €162,00

- Losse les (45 min.) 55+: €4,65
- 12 Lessenkaart 55+: €49,00
- 25 Lessenkaart 55+: €98,00

- Losse les (45 min.) ODS: €2,65 (eigen bijdrage)


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!