Aquaboxing

Aquaboxing

Nieuw in ons aquasportief aanbod is aquaboxing. In de lessen leggen we het accent op kracht, snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen! Kenmerkend voor aquaboxing zijn de kick (trap) en punch (stoot) uit de vechtsporten. 

De bewegingen worden in hoog tempo op muziek uitgevoerd. In de lessen wordt gewerkt aan kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en techniek. Een total body work-out waarbij beenspieren, armspieren, buikspieren, rugspieren, nekspieren allemaal aan bod komen tijdens een zeer gevarieerde les.

De lessen worden gegeven door een professional met de juiste vaardigheden om een toffe en vooral energieke les neer te zetten.

VOOR WIE
Aquaboxing is zeer geschikt voor de fitte sporter, maar ook voor diegenen die conditie en spierkracht willen gaan op- of juist uitbouwen. Deze uitdagende lessen zijn speciaal voor de  doorzetters die net dat beetje extra willen geven en hun grenzen willen verleggen.

INTENSITEIT:
* * * * *

DAGEN & TIJDEN
Dinsdag & donderdag: 18.15-19.00 uur
Het complete rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €7,70
- 12 Lessenkaart: €81,00
- 25 Lessenkaart: €162,00

- Losse les (45 min.) 55+: €4,65
- 12 Lessenkaart 55+: €49,00
- 25 Lessenkaart 55+: €98,00

- Losse les (45 min.) ODS: €2,65 (eigen bijdrage)


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

 

Neem contact met mij op!