Aquabootcamp

Aquabootcamp

Aquabootcamp is crossfit, maar dan in het water: een combinatie van kracht- en conditietraining met een interval- en/of circuitsysteem. Een intensieve full body work-out gericht op het verbeteren van de conditie en het versterken van de spieren. De lessen zijn afwisselend en uitdagend.

Tijdens de lessen zorgt een combinatie van zwemvormen, materialen en oefeningen in het water en op de kant voor een optimale training. Daarbij zijn snelheid, variatie, (re)actie en samenwerking de belangrijkste facetten. Dit alles zorgt voor een intense les waarin deelnemers worden gemotiveerd en uitgedaagd om harder, feller en met meer power te gaan bewegen.

VOOR WIE
Aquabootcamp is echt iets voor mensen die juist iets anders en uitdagends zoeken. Bij uitstek geschikt voor zowel geoefende als niet-geoefende zwemmers.

INTENSITEIT
* * * *

DAGEN EN TIJDEN
Dinsdag:       19.00-19.45 uur
Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €7,70
- 12 Lessenkaart: €81,00
- 25 Lessenkaart: €162,00

- Losse les (45 min.) 55+: €4,65
- 12 Lessenkaart 55+: €49,00
- 25 Lessenkaart 55+: €98,00

- Losse les (45 min.) ODS: €2,65 (eigen bijdrage)


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!