Fit & Vitaal

Fit & Vitaal

Fit & Vitaal is een sportieve groepstraining waar gezondheid, plezier en na afloop gezelligheid heel goed samengaan. Het accent van Fit & Vitaal ligt op de beweegmogelijkheden van het gehele lichaam. Er komen oefeningen aanbod gericht op lenigheid, coördinatie, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en ontspanning (o.a. door gebruik te maken van de weerstand van het water).

Het doel van Fit & Vitaal is het verbeteren van de lichamelijke conditie en het vergroten van de beweegmogelijkheden van het lichaam om alledaagse activiteiten (blijvend) te kunnen verrichten. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo en binnen zijn of haar mogelijkheden.

VOOR WIE
De lessen zijn geschikt voor diverse deelnemers, zowel vitaal als minder vitaal. Het programma is specifiek geschikt voor 50-plussers.

INTENSITEIT:
* *

DAGEN EN TIJDEN
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag:   09.15-10.00 uur
Vrijdag (extra):                                                 12.45-13.30 uur
                                                                            14.15-15.00 uur
Het complete rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €7,00
- 12 Lessenkaart: €73,50
- 25 Lessenkaart: €147,00

- Losse les (45 min.) 55+: €4,20
- 12 Lessenkaart 55+: €44,10
- 25 Lessenkaart 55+: €88,20


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

 

Neem contact met mij op!