Sport- en spelinstuif

Sport- en spelinstuif

In samenwerking met Bijzonder in Beweging wordt elke woensdag een sport- en spelinstuif georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Bijzonder in Beweging neemt je mee naar een verrassend beleef- en beweegavontuur en laat jullie met diverse leuke en uitdagende beweegactiviteiten en sporten kennis maken. Er worden verschillende spelvormen  aangeboden zoals: voetbal, balspelen, badminton, dansen etc. Deze spelvormen kunnen naar wens aangepast worden. Doordat stagiairs en vrijwilligers de bewegingsagogen ondersteunen, is het mogelijk om individuele begeleiding te bieden. Deze activiteit is zowel voor kinderen als voor volwassenen toegankelijk (eventueel in aparte groepen).  

VOOR WIE
Iedereen met een verstandelijke beperking die wilt sporten en/of bewegen. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen.

WANNEER
Wekelijks op woensdag van 15.00 tot 16.00 uur.

TARIEVEN
De kosten van deze activiteit bedragen € 75,- excl. € 13,- verzekering- en administratiekosten voor een seizoen. Betaling verloopt via Bijzonder in Beweging.

INFORMATIE
T: 046 737 01 39
E: info@bijzonderinbeweging.nl