Dans

Dans

Tijdens de lessen zullen veel verschillende dans- en muziekstijlen voorbij komen. Van latin tot jazz en van modern tot pop. Elke les leert u weer nieuwe combinaties en stijlen. Hierdoor wordt u continue uitgedaagd en blijft u gemotiveerd. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. De lessen worden zo opgebouwd dat losse danspassen tot een einddans worden samengevoegd.

Een goede portie enthousiasme en “losse heupjes” is wel aangeraden. Met dans kunt u op een zeer laagdrempelige en leuke manier werken aan uw eigen beweegdoel. De lessen worden begeleid door een deskundige dansinstructrice.

VOOR WIE
Dans is gericht op muzikale mensen met losse heupen die op een leuke manier willen bewegen of in beweging willen blijven.

INTENSITEIT:
* * * 

DAGEN EN TIJDEN
Woensdag:  09.00-09.45 uur

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €4,65
- 12 Lessenkaart: €49,00
- 25 Lessenkaart: €98,00

                                                

Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl