Sportief Wandelen

 • Sportief wandelen is één van de meest eenvoudige sport- en beweegvormen om aan conditie en uithoudingsvermogen te werken onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Bovendien is wandelen laagdrempelig waardoor het voor alle leeftijden en niveaus makkelijk is om (meer) te gaan bewegen.

  VOOR WIE
  Het Sportief wandelen wordt in samenwerking met Walking Limburg opgezet en uitgevoerd. Dat wil zeggen dat een speciaal opgeleide en gecertificeerde trainer van Walking Limburg de wandelactiviteiten zal verzorgen. Tijdens het Sportief wandelen kan de trainer zowel valide deelnemers maar ook deelnemers met een fysieke beperkingen, chronisch zieken of weinig conditie begeleiden. Denk hierbij aan mensen die na revalidatie (weer) willen starten met wandelen, mensen met fibromyalgie, diabetici, COPD, overgewicht of hart- en vaatziekten. 

  De trainingen zijn bedoeld voor 50+’ers zowel mannen als vrouwen die gezellig in groepsverband aan wandeltrainingen willen meedoen. Mensen met een fysieke beperking, chronische ziekte of aandoening zijn ook van harte welkom.

  VOORAF                                                                                                                                
  Een intake vooraf aan de trainingen, zal uitwijzen op welk niveau iemand veilig kan instappen.

  WANNEER
  De lessen starten vanaf donderdag 9 mei van 10.00 tot 11.00 uur. De lessen zullen vervolgens elke donderdag plaatsvinden met uitzondering van feestdagen en vakanties.

  KOSTEN
  - Losse les: €3,85 (eerste kennismakingsles is gratis!)
  - Knipkaart (10 lessen): €34,55
  - Eenmalige paskosten: €2,00

  INFORMATIE EN AANMELDEN
  De Haamen (De Haamen 1, Beek)T: 046 436 01 80
  E: info@dehaamen.nl
  W: www.dehaamen.nl
  (Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op om aan te melden.)

   

© gemeente Beek
COLOFON