Zwemlessen in de zomervakantie

27 juni 2022

Na het succes van vorig jaar bieden wij aankomende zomervakantie ook weer zwemlessen aan op verschillende dagen en tijden. Het is daarmee mogelijk om één of meerdere lesmomenten in te plannen en zo een eigen zomerrooster te maken voor uw zoon of dochter. Hiermee stimuleren we kinderen om door te blijven gaan met zwemmen en/of juist extra zwemlessen te nemen.

Vooraf inschrijven is verplicht. Het enige wat u hoeft te doen is het online inschrijfformulier in te vullen met uw gewenste dagen en tijden. U schrijft uw kind in op het niveau waarop hij/zij op dat moment zit. Wij nemen daarna spoedig contact met u op om vooraf de lessen te betalen. Na betaling is de inschrijving definitief en zijn de zwemlessen voor uw kind gereserveerd.  

De kosten voor een zwemles bedragen €9,50 per les. Tijdens de zomervakantie is het niet mogelijk om een 12- of 25 lessenkaart te kopen. De reguliere lessenkaarten worden uiteraard tijdens de zomervakantie geblokkeerd waardoor er geen lessen worden afgeboekt.

Als uw kind aan 6 (of meer) zwemlessen deelneemt ontvangt uw zoon of dochter aan het einde van de zomervakantie een speciale Sibbe & Liefke zomer-zwem medaille!

Inschrijven kan tot en met maandag 18 juli. Bovendien zijn er maar een beperkt aantal plaatsen per zwemlesmoment beschikbaar. Dus ben er snel bij, want vol=vol.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons via info@dehaamen.nl of 046 436 01 80.

< Ga terug naar het overzicht
Zwemlessen in de zomervakantie