Voortgang indoorverbouwing

29 juni 2020

Op dinsdag 14 april jl. werd, twee maanden eerder dan gepland, gestart met fase 2: de indoorverbouwing van De Haamen.

De volgende zaken worden in deze fase aangepakt: vernieuwing van de gehele horeca, metamorfose van de entree, vernieuwde keuken en (keuken)berging, een multifunctionele ruimte en diverse werkzaamheden in sporthal 1 waaronder ledverlichting en verfwerkzaamheden.

De sloop- en breekwerkzaamheden liggen inmiddels alweer ver achter ons. Ook de opbouwwerkzaamheden zijn zo goed als gereed. We gaan dan ook de laatste fase in van de verbouwing met o.a. schilderwerk, de vloer leggen, plafond dicht maken, terug plaatsen van de keuken en andere (af)werkzaamheden. Het eindresultaat wordt dan ook langzaam maar zeker zichtbaar. De verwachting is dat eind juli de werkzaamheden van deze fase zijn afgerond.

Na fase 2 wordt medio augustus gestart met daaropvolgende laatste. In deze fase wordt de aanbouw gerealiseerd aan sporthal 1 met het krachthok voor verschillende fitness faciliteiten. En aan de zijkant van sporthal 1 een kleine beweegruimte én enkele behandelkamers. Ook hiervoor zijn inmiddels de eerste werkzaamheden gestart.

< Ga terug naar het overzicht
Voortgang indoorverbouwing