Verlenging licentie zwemdiploma's

19 november 2020

In Nederland mag iedereen zwemlessen aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. Zwembad De Haamen heeft echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Deze licentie is een instrument om de kwaliteit van het zwemonderwijs en het diplomazwemmen voor het Zwem-ABC op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden.

Wij worden daarom elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid. Afgelopen periode hebben wij de audit met een positieve beoordeling afgesloten. Hiermee wordt onze licentie wederom verlengd en daar zijn we ontzettend trots op!

“De Nationale Raad Zwemveiligheid is er trots op dat De Haamen in Beek ervoor kiest om te blijven voldoen aan de kwaliteitsstandaard van de zwembranche en feliciteert jullie met het behaalde resultaat: VERLENGING VAN DE LICENTIE NATIONALE ZWEMDIPLOMA’S.”  Ellen Schripsema (Regioadviseur NRZ)

Door de licentie, enthousiaste en gediplomeerde zwemonderwijzers én een vertrouwde omgeving, leiden wij uw kinderen op volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid. Meer informatie over ons Zwem ABC is hier terug te vinden.

< Ga terug naar het overzicht
Verlenging licentie zwemdiploma's