Sportlandgoed De Haamen: terugblik op 2019

28 januari 2020

Dagelijks zetten wij, en onze samenwerkingspartners, ons in om de inwoners van gemeente Beek en omgeving een gevarieerd sport- en beweegaanbod aan te bieden. Dat doen we ook specifiek voor mensen met een beperking. Wij staan voor beleven, bewegen en ontmoeten op Sportlandgoed De Haamen.

Het jaar 2019 hebben we samengevat een jaarraportage. Middels deze rapportage informeren wij u dan ook graag over de inspanningen en behaalde resultaten. Per activiteit is een beknopte omschrijving weergegeven en een aantal relevante cijfers met betrekking tot aantal activiteiten en bezoekers/deelnemers.

Wij zijn bijzonder trots op de behaalde resultaten. Onze dank gaat dan ook uit naar gemeente Beek, de sportverenigingen en alle andere samenwerkende partijen. Samen zullen wij in 2020 met net zoveel energie en enthousiasme de inwoners van gemeente Beek en omgeving, van jong tot oud en valide tot minder valide, stimuleren tot een actieve en gezonde leefstijl! 

Voor meer inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Glenn Dahmen, programma coordinator Sportlandgoed de Haamen (gdahmen@sportstichting.org / 06-51800626).

< Ga terug naar het overzicht
Sportlandgoed De Haamen: terugblik op 2019