Sportaccommodaties voorlopig beperkt open

01 januari 1970

Gisteravond zijn nieuwe maatregelen bekend geworden om verspreiding van het coronavirus een verdere halt toe te roepen. Dat heeft helaas ook consequenties voor Sportlandgoed De Haamen, haar gasten en gebruikers. Vandaag (14-10-2020) zijn wij nog regulier geopend tot 22.00 uur. Hieronder een overzicht van de belangrijkste maatregelen die vanaf morgen ingaan:

- Binnen- en buitensportaccommodaties zijn uitsluitend geopend voor verenigingsactiviteiten voor jeugd tot en met 17 jaar.

- Sportactiviteiten voor volwassene (18+ jaar) kunnen de komende periode niet doorgaan, ook niet met de max. van 4 personen op 1,5 meter.

- Toeschouwers zijn niet welkom. Ouders wordt dringend verzocht buiten de accommodatie te wachten.

- Kleedlokalen en douches mogen niet gebruikt worden en zijn gesloten.

- Met ingang van 14 oktober 22.00 uur geldt een mondkapjesplicht in al onze accommodaties vanaf 13 jaar;

- Alle zwembad- en doelgroepactiviteiten zoals het ouder-kindzwemmen, fit & vitaal, banen- en recreatiefzwemmen, sport- en spel en sportief Wandelen zullen met ingang van 15 oktober niet doorgaan.

- Alleen de ABC-zwemlessen zullen wel gewoon doorgaan.

Nieuwe en noodzakelijke maatregelen die wij helaas moeten nemen voor de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers. Dat betekent voorlopig letterlijk en figuurlijk veel minder beweging in ons zwembad, sporthallen, gymzalen en buitenaccommodaties.

In de loop van de dag komt op onze website meer informatie.

Blijf gezond!

< Ga terug naar het overzicht
Sportaccommodaties voorlopig beperkt open