Sport beweegt iedereen!

01 december 2022

Het is de laatste maanden ontzettend druk in ons zwembad en met name rondom de aquasportief lessen én het banenzwemmen. Wij zijn daar heel blij mee, want ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten sporten en bewegen. Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we echter maar een beperkt aantal deelnemers per activiteit toelaten.

Door de enorme groei in bezoekersaantallen is de belangstelling voor een aantal activiteiten/lessen soms groter dan het aantal plekken, waardoor wij incidenteel bezoekers moeten teleurstellen. Hoe vervelend wij dit ook vinden in dat geval, en begrip hebben voor uw teleurstelling, houden wij vast aan het door ons vastgestelde maximale aantal deelnemers per activiteit. Uw veiligheid is namelijk onze zorg!

Door de grote vraag ingegeven hebben we besloten om per 9 januari enkele wijzigingen door te voeren in ons programma om zo het lesaanbod verder te vergroten. Ook gaan we in januari starten met een compleet nieuw beweegprogramma in onze beweeg- en fitnessruimtes zodat we naast de aquasportieflessen ook een gevarieerd lesaanbod “op het droge” kunnen gaan aanbieden.

Houd onze social media en website in de gaten voor meer informatie hierover! Klik hier voor het overzicht van ons hele programma.

< Ga terug naar het overzicht
Sport beweegt iedereen!