Nieuw zwemlesconcept in De Haamen

10 maart 2021

Zwembad De Haamen is al lange tijde een begrip in Beek en omgeving. In de afgelopen periode zijn we druk bezig geweest om vernieuwingen door te voeren op het gebied van onze ABC-zwemlessen. Met ingang van dinsdag 16 maart, als wij weer open mogen voor de zwemlessen, starten wij dan ook met een compleet nieuw en uniek zwemlesconcept: ‘Sibbe en Liefke en het verzonken eiland Bosch’. Een leuk en spannend verhaal over een zeehond Sibbe en een lepelaar Liefke die een munt vinden afkomstig van het mysterieuze eiland Bosch. Samen gaan ze opzoek naar de herkomst.

HET VERHAAL
Zwemles is voor veel kinderen hun eerste kennismaking met sport, bewegen en water. Dat kan best spannend zijn. Het verhaal ‘Sibbe en Liefke’ neemt kinderen bij de hand tijdens hun zwemavontuur. Het doorloopt de stappen die kinderen ook ervaren tijdens de zwemles. Van de eerste zwemles tot en met het C-diploma. Onderweg gaan ze allerlei uitdagingen aan. Na het afronden van de uitdagingen krijgen de kinderen bijpassende munten die hen motiveren om zo ver mogelijk te komen met de zwemlessen.

KWALITEIT BLIJFT
De inhoud en kwaliteit van de lessen blijft ongewijzigd. Zo blijven we werken volgens een vaste lesmethode en zo veel mogelijk met vaste lesgevers, lesdagen en lesgroepen. Elk kind in de lesgroep doorloopt de zwemlesniveaus op zijn of haar eigen tempo.  

Mede door een goede lesmethode en onze enthousiaste en gediplomeerde instructeurs worden de kinderen bij ons opgeleid volgens de Nationale Norm Zwemveiligheid en met het nieuwe zwemlesconcept op een manier die aansluit bij de belevingswereld van het kind.

START ‘SIBBE & LIEFKE’
Kinderen die reeds de zwemlessen volgen ontvangen komende week bij hervatting van de zwemles het boek. Daarmee maken we een officiële start met het zwemlesconcept. Alle kinderen die nieuw inschrijven en daadwerkelijk starten met de zwemlessen krijgen bij de introductie ook het gave Sibbe en Liefke prentenboek.

Sibbe heeft zicht inmiddels ook voorgesteld op de Facebook-pagina van De Haamen. Check het snel: https://www.facebook.com/DeHaamen/

Meer informatie over onze zwemlessen? Ga naar https://www.dehaamen.nl/zwemlessen.

< Ga terug naar het overzicht
Nieuw zwemlesconcept in De Haamen