Nieuw online platform voor Sportlandgoed De Haamen en Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS)

31 januari 2020

Met trots presenteren wij u ons geheel vernieuwd online platform: www.dehaamen.nl. Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het hoog tijd om onze website te vernieuwen en door te ontwikkelen naar een online platform. Ook het Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS) heeft een plek op dit platform gekregen als nieuwe entiteit in onze regio. Het TAS ondersteund en faciliteert talenten met een lichamelijke beperking in hun sportieve ambities.

Het platform wordt dan ook met trots gepresenteerd! U kunt hier terecht voor algemene informatie over Sportlandgoed De Haamen en het TAS. Ook het project Iedereen Kan Sporten (IKS) heeft een nadrukkelijke plek op ons platform. Het platform biedt ook een overzicht van sport- en beweegactiviteiten, lestijden, reserveren en openingstijden van De Haamen. Met de toevoeging van een nieuws- en evenementenmodule willen we groeien tot het online platform voor aangepast sporten in de regio.

De grootste veranderingen op een rij:

  • Met onze vernieuwde huisstijl heeft de website een geheel frisse en nieuwe look & feel gekregen.
  • De website is overzichtelijk en sneller.
  • De website is tevens responsive en dat wil zeggen; ook goed te bekijken op mobiele apparaten zoals telefoons en tablets.
  • De uitgebreide nieuws- en evenementenmodule moet partners meer en beter de mogelijkheid bieden om evenementen en nieuws kenbaar te maken en activiteiten en evenementen te promoten.
  • Online aanmelden voor o.a. activiteiten, beweegprogramma’s en evenementen is nu ook mogelijk.
  • De website is toegankelijk voor mensen met o.a. een audio-/visuele beperking door een contrast button (zwart-wit) en readspeaker (voorleesfunctie).
  • Zoals eerder genoemd heeft het Trainingscentrum Aangepast Sporten en Iedereen kan sporten een plek gekregen op de website.
< Ga terug naar het overzicht
Nieuw online platform voor Sportlandgoed De Haamen en Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS)