03.12.2020

Tweede editie Sport- en Spelinstuif

De eerste succesvolle sport- en spelinstuif in de Herfstvakantie met maar liefst 80 deelnemers willen we graag een vervolg geven. Daarom organiseren Sportlandgoed Haamen i.s.m. Iedereen Kan Sporten (IKS) op maandag 23 december de tweede editie van de grote sport- en spelinstuif voor mensen met een beperking. Dit keer met een thema: winter!

De sport- en spelinstuif is een dag die in het teken staat van sport, bewegen, ontmoeting en vooral plezier. Gedurende het programma worden een tweetal sportworkshops aangeboden; boogschieten en bootcamp. Na een pauze met warme chocomel en een wafel starten we met de Olympische Winterspelen. Op een leuke manier gaan we o.a. curling, biatlon, bobsleeën, skilopen en veel meer doen!

De instuif begint om 10.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur) en duurt tot ca. 14.00 uur. De activiteit is bedoeld voor zowel mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dehaamen.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd en beperking. Wilt u deelnemen als zorginstelling of -organisatie vermeld dan a.u.b. het aantal personen en een telefoon + e-mail van de contactpersoon. Geef ook aan welke beperking(en) de deelnemers hebben en/of het niveau.

Deelname is geheel gratis. Let wel: VOL=VOL, dus wees er snel bij!

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen onder onderstaande contactpersonen.

Natasja ter Veer                                                                       
Consulent Iedereen Kan Sporten WM                                 
T: 06-34597926                                           
E: ntveer@ecsplore.nl                                                              

Glenn Dahmen
Programmacoördinator De Haamen
T: 046-4360180
E: info@dehaamen.nl

© gemeente Beek
COLOFON