01.09.2019

Bring-a-Friend actie De Haamen

Van vrijdag 20 t/m zondag 29 september vindt de Nationale Sportweek plaats. In deze speciale week kun je op verschillende manieren ervaren wat sport met jou doet. Train een keer gratis mee bij een sport die je altijd al wilde proberen. Of ervaar wat Sportlandgoed De Haamen te bieden heeft. Want in Beek willen we sport en bewegen voor iedereen mogelijk maken, van jong tot oud, een leven lang.

BRING-A-FRIEND ACTIE DE HAAMEN
Net als vele verenigingen, sportbonden en andere sport- en beweegaanbieders organiseert De Haamen een initiatief om meer mensen kennis te laten maken met het sportlandgoed én de verschillende activiteiten.In de Nationale Sportweek houden wij daarom een leuk promo-actie. Elke klant mag een vriend(in), familielid of kennis meenemen naar één van onze activiteiten. Deze persoon mag echter nog geen bestaande klant zijn van De Haamen.

U als bestaande klant én de persoon die u meeneemt mogen – in deze week– eenmalig gratis deelnemen aan de activiteit. Deze actie geldt op al onze activiteiten m.u.v. de reguliere ABC-zwemlessen en het zwemmen+ programma. Deze actie duurt van maandag 23 september tot en met zondag 29 september.

“Op deze manier willen we dat mensen elkaar gaan stimuleren om (meer) te gaan sporten en bewegen. De Nationale Sportweek is daarvoor bij uitstek een goed initiatief om daarbij stil te staan. Nieuwe klanten kunnen door mee te doen, zelf ervaren hoe leuk de activiteiten zijn en wat sport met hun lichaam doet”, aldus Glenn Dahmen, programmacoördinator De Haamen.

Dit zijn de geldende activiteiten:

  • Aquajoggen/aquarobics;
  • Fit & Vitaal;
  • Recreatief Zwemmen;
  • Ouder-kindzwemmen;
  • Sport en Spel lessen;
  • Multisport- en Beweeggroep;


MEER INFORMATIE OF VRAGEN
De Haamen (De Haamen 1, Beek)
T: 046 436 01 80
E: info@dehaamen.nl
W: www.dehaamen.nl

 

© gemeente Beek
COLOFON