12.06.2019

Sportclinics in De Haamen

Sport en bewegen is niet alleen leuk maar ook nog eens gezond. Ook voor mensen met een (lichamelijke) beperking zijn er voldoende mogelijkheden om te sporten en bewegen. 

Daarom organiseert De Haamen in samenwerking met o.a. het Trainingscentrum Aangepast Sporten, Bijzonder in Beweging en Adelante op woensdag 10 juli sportclinics voor mensen met een beperking.

Onze grote sporthal wordt in tweeen gescheiden. In één gedeelte organiseren wij een clinic voor mensen met een lichamelijke beperking. En in het andere gedeelte voor mensen met een verstandelijke beperking.

MULTISPORT- EN BEWEEGCLINIC VOOR MENSEN MET EEN LICHAMELIJKE BEPERKING
Iedereen met een lichamelijke beperking die graag wilt sporten en/of bewegen is van harte welkom. Op een laagdrempelige manier maak je kennis met verschillende sport- en beweegvormen. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen.

De clinic staat onderbegeleiding van een professionele beweegagoog van Adelante.

Woensdag 10 juli 2019
Van 13.30 tot 15.00 uur

Kosten:
Deelname is geheel gratis!

Aanmelden:
Stuur een mail met als onderwerp “Sportclinic” naar info@dehaamen.nl met naam, e-mail, telefoon nummer, geboortedatum en een indicatie van je lichamelijke beperking.

Of ga naar het online inschrijfformulier om digitaal makkelijk en snel in te schrijven.

 

MULTISPORT- EN BEWEEGCLINIC VOOR MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING
Iedereen met een verstandelijke beperking die graag wilt sporten en/of bewegen is van harte welkom. De professionale beweegagoog van 'Bijzonder in Beweging' neemt je mee in een verrassend beleef- en beweegavontuur en laat jou met diverse leuke en uitdagende beweegactiviteiten en sporten kennis maken.

Afhankelijk van de aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen.

Woensdag 10 juli 2019
Van 13.30 tot 15.00 uur

Kosten:
Deelname is geheel gratis!

Aanmelden:
Stuur een mail met als onderwerp “Sportclinic” naar info@dehaamen.nl met naam, e-mail, telefoon nummer en geboortedatum.

Of ga naar het online inschrijfformulier om digitaal makkelijk en snel in te schrijven.

© gemeente Beek
COLOFON