Groot onderhoud zwembad en alternatief zomerprogramma

Beste klant(en),

In de vakantieperiode zal er groot onderhoud plaats vinden in het zwembad. Dat heeft helaas consequenties voor de programmering en beschikbaarheid van ons zwembad.

Op vrijdag 12 juli wordt er gestart met de onderhoudswerkzaamheden. Dat wil zeggen dat wij van maandag 8 juli t/m donderdag 11 juli een aangepast programma draaien. Van vrijdag 12 juli t/m vrijdag 16 augustus kunnen wij helaas geen zwembadactiviteiten aanbieden.

Wij bieden u als klant wel een alternatief zomerprogramma met een leuk en gevarieerd aanbod van sport- en beweegactiviteiten. Deze activiteiten worden zo aangeboden dat u, ongeacht leeftijd en/of niveau, kunt deelnemen. Klik hier voor overzicht van het zomerprogramma. Hieronder vindt u een korte beschrijving van alle beweegactiviteiten die wij aanbieden.

KOSTEN:
- Alle losse lessen: €3,85
- Knipkaart (10 lessen): €34,55
(m.u.v. Fit & Vitaal: €3,75 per les en 10 lessen: €33,75)

INFORMATIE EN AANMELDEN
De Haamen (De Haamen 1, Beek)
T: 046 436 01 80
E: info@dehaamen.nl
W: www.dehaamen.nl
(Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op om aan te melden.)


 

SPORT & SPEL
Maak kennis met dit leuke sport- en spelprogramma en ervaar het plezier in sport en bewegen. De beweeglessen zijn zeer gevarieerd:
-       Oefeningen voor het lichaam die bijdragen aan het verbeteren van kracht, conditie, evenwicht, lenigheid en coördinatie.
-       Sport en spelvormen met aangepaste materialen.
-       En veel meer.

Tijdens de lessen kunt u op uw eigen niveau bewegen. De lessen staan onder deskundige begeleiding. Voor de lessen heeft u gemakkelijk zittende kleding, sportschoenen en een handdoek nodig.


DANS
Muziek is goed voor lichaam en geest. Dansen houdt u jong. Om te dansen heeft u niet persé een (dans)partner nodig. Maak kennis met diverse dansen en beweegvormen op muziek zoals salsa, bachada, zumba, cha cha cha, enz. Kom genieten van bewegen op muziek!


FIT & VITAAL
Het accent van Fit & Vitaal ligt op de beweegmogelijkheden van het gehele lichaam.  Er zijn oefeningen gericht op lenigheid, kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en ontspanning. Ook wordt er gebruik gemaakt van materialen.

Doel van Fit &Vitaal is het verbeteren van de lichamelijke conditie en het vergroten van de beweegmogelijkheden van het lichaam om alledaagse activiteiten te kunnen verrichten. 


SPORTIEF WANDELEN
Sportief wandelen is één van de meest eenvoudige sport- en beweegvormen om aan conditie en uithoudingsvermogen te werken onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Bovendien is wandelen laagdrempelig waardoor het voor alle leeftijden en niveaus makkelijk is om (meer) te gaan bewegen.

 

© gemeente Beek
COLOFON