Aanmelden Fitheidstest en Gezondheidsplein (65+)

Bent of kent u iemand van 65 jaar of ouder die interesse heeft in een gezonde(re) leefstijl? Of wilt u weten hoe fit u bent en kennis maken met het sport- en beweegaanbod in uw buurt? Neem dan gratis deel aan een fitheidstest en gezondheidsplein.

Fitheidstest
De test duurt ongeveer 1 uur. We meten uw uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid, snelheid en balans. Ook worden uw bloeddruk, lengte en gewicht gemeten. U ontvangt direct na de test uw resultaten én een persoonlijk advies van een beweegadviseur. Zo nodig krijgt u uitleg van de huisarts die tijdens de test aanwezig is.

Lichamelijke beperkingen, blessures of (chronische) ziekten vormen geen belemmeringen om deel te nemen. U bent van harte welkom. Wanneer u het prettig vindt om samen met iemand naar de fitheidstest te komen dan is dat uiteraard mogelijk. Die persoon hoeft niet 65 jaar of ouder te zijn.

Gezondheidsplein
Na de fitheidstest kunt u het “gezondheidsplein” bezoeken. Hier zijn tal van sport-, beweeg- en gezondheidsaanbieders aanwezig om u te informeren over het aanbod bij u in de buurt. De nadruk van de activiteiten ligt op het plezier in bewegen, het leren benutten van uw fysieke mogelijkheden, het bevorderen van de fitheid en een gezonde leefstijl en contact houden met leeftijds- en buurtgenoten.

Het beweegprogramma
Omdat (blijven) bewegen op uw eigen niveau belangrijk is, biedt De Haamen ook een beweegprogramma aan. Het programma duurt 10 weken. Hiervoor kunt u zich na de fitheidstest vrijblijvend inschrijven.

Waar en wanneer
De fitheidstest en gezondheidsplein vindt plaats op: dinsdag 11 december van 09.00 tot 17.00 uur, Sporthal de Haamen (de Haamen 1, Beek)

Doe mee en meld u aan
U kunt zich tot vrijdag 30 november online aanmelden voor de gratis fitheidstest. Dat kan makkelijk en snel via deze link.

Begin december ontvangt u van ons een bevestiging van uw deelname en informatie over het definitieve tijdstip waarop wij u verwachten.

Heeft u hulp nodig bij het (digitaal) aanmelden? Neem dan telefonisch contact op met De Haamen via: 046- 436 01 80 

 

INSCHRIJVEN KLIK HIER

© gemeente Beek
COLOFON