03.10.2018

NJOY in de Haamen

Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen een drietal activiteiten in samenwerking tussen NJOY en De Haamen worden geïnitieerd:

  1. Sport- en zweminstuif (groep 6-8): elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur 
  2. Sport na School (groep 1 -2): elke donderdag van 15.30 tot 16.30 uur       
  3. Sport na School (groep 3-6): elke vrijdag van 15.30 tot 16.30 uur              

Sport- en zweminstuif:
NJOY en De Haamen organiseren elke woensdag middag een sport- en zweminstuif. We beginnen met 45 minuten sporten in de sporthal (bij goed weer gaan we ook buiten sporten). Gave sport- en spellessen zoals voetbal, apenkooien, basketbal, atletiek, tennis, badminton en natuurlijk veel meer.

Na het sporten kleden we snel om en trekken we onze zwembroek of bikini aan. Want na het sporten gaan we verder met super leuke zwemactiviteiten. Zoals een zwemtoernooi, spelletjes boek, alternatieve zwemles, vrij zwemmen, bommetjes competitie, zwemestafettes, waterpolo en nog veel meer leuke zwemspellen.

De activiteiten worden verzorgd door deskundige sport- en zweminstructeurs.

LET OP: Zwemdiploma A is verplicht!

Kosten: de sportles is gratis vanuit NJOY. Het zwemmen kost de reguliere toegang van €3,25.

Sport na School:
Sport-na-School is een extra gymles voor iedereen die het leuk vindt om (extra) te bewegen en sporten. Tijdens de beweeglessen maak je kennis met een heleboel verschillende activiteiten en sporten. Soms ga je lekker klimmen en klauteren en soms speel je met z’n allen een heel leuk spel. Of je gaat een leuke sport zoals voetbal, atletiek, tennis, basketbal of badminton proberen.

Voorop staat het plezier in bewegen. Vanuit dit standpunt wordt gewerkt aan het verbeteren van de motoriek, het verleggen van grenzen en het leren van een heleboel verschillende bewegingsvaardigheden.

Kosten: de sport-na-school is gratis vanuit NJOY.

Alle sport- en zwemlessen worden verzorgd door Amin Elalji en/of Yessin El Foul.

© gemeente Beek
COLOFON