27.03.2018

Heeft u een e-bike? Doe dan mee aan een tweedaagse cursus!

Steeds meer mensen schaffen een E-bike aan. Hierdoor neemt het aantal verkeersongevallen met E-bikes ook sterk toe. Ook de ernst van de ongevallen is vaak groter ten opzichte van reguliere fietsers. Dat komt met name door de snelheid en de hogere gemiddelde leeftijd van de E-bikers. Daarom is het van groot belang dat mensen goed voorbereid met een E-bike op pad gaan.

Sportlandgoed De Haamen organiseert een E-bike cursus. De cursus bestaat uit 2 dagdelen waarin thema’s als vaardigheden, veiligheid en onderhoud van de E-bike centraal staan. U krijgt niet alleen interactieve informatie door presentaties en (verkeers)testen. Maar u gaat ook praktisch aan de slag met vaardigheden als bochten maken, remmen, op- en afstappen en snelheid. Van Giant Store Lemmens krijgt u informatie over het onderhoud van de E-bike. Tevens checken zij de staat van uw e-bike. Elke cursusdag starten we met een kop koffie of thee. De laatste cursusdag sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

Praktische informatie
Waar:                    Sportlandgoed de Haamen (de Haamen 1, Beek)
Wanneer:              Dinsdag 17 april 10.30 – 14.00 uur
                             Dinsdag 24 april 10.00 – 14.00 uur
Kosten:                 Gratis

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (Glenn Dahmen, programmamanager de Haamen) tel. 046 – 436 01 80. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dehaamen.nl met daarin uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

© gemeente Beek
COLOFON