14.12.2017

Herfstwandeling de Haamen

Na de organisatie van Ricardo Geurts moesten we nu alleen nog maar eens afwachten of de ingeschreven deelnemers zouden komen, gezien de slechte weersomstandigheden. 10.45 kwamen de deelnemers binnen druppen door de regen. Precies om 11:00 uur was de groep bij elkaar, 100 % van de ingeschreven deelnemers waren aanwezig want zij lieten zich niet kennen. De mensen werden hartelijk ontvangen en op de hoogte gebracht van het programma.

De instructeurs (Luca en Ricardo) hielden een korte maar krachtige speech. Hierin werd duidelijk dat de mensen een leuke maar vooral gezellige wandeling zouden maken in de omgeving Beek. Na de herfstwandeling kregen de mensen een lekker kopje soep, ook kregen zij een vers broodje ham of kaas. Dit werd geserveerd door Maud en Joshua van de horeca op het Sportlandgoed de Haamen, een lekker kopje koffie of thee konden natuurlijk hier niet in ontbreken..

De wandeling was om precies te zijn 7.24 km lang, een route die toegankelijk was voor ieder individu. Niet alleen door de wijken van Beek maar ook door het mooie kleine natuurgebied.

Er zijn natuurlijk ook een aantal foto’s gemaakt, zo hebben wij altijd een mooie terugblik op onze herfstwandeling!

Beweegteam De Haamen.

© gemeente Beek
COLOFON