26.09.2017

Senioren fitheidstest en beweegmarkt Gemeente Beek 2017

Senioren in de leeftijd van 58- 80 jaar uit de gemeente Beek worden persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen.

De fitheidstest en de beweegmarkt staan in het teken van bewustwording en stimulering t.a.v. bewegen en daarmee een gezonde leefstijl. De fitheidstest geeft een resultaat weer dat vervolgens door een beweegadviseur met de deelnemer wordt besproken. Vervolgens kan men op de beweegmarkt proeven, ervaren en beleven welke aanbieders er in de directe omgeving aanwezig zijn om te ondersteunen, adviseren of bij aan te sluiten.

Om direct daad bij het woord te voegen kan men zich tevens inschrijven voor een passend beweeg aanbod. Er zijn mogelijkheden voor iedereen om op eigen niveau deel te kunnen nemen aan sportaanbod dat de interesse wekt. In de week na de fitheidstest kan worden deelgenomen aan het beweegprogramma Sport & Spel 55+. Het programma bestaat uit een divers aanbod met een vaste lesgever en een groep met gelijkgestemde.

Alle (sport-, cultuur en ouderen) verenigingen worden in de voorbereiding geïnformeerd en betrokken. Op deze manier kunnen we zorgen voor een beweegaanbod dat in de directe omgeving plaatsvindt.

U kunt ook contact opnemen met Stefan Smeets via email:  ssmeets@dehaamen.nl.

© gemeente Beek
COLOFON