12.09.2017

Beeks sport- en cultuurstimuleringsproject NJOY gaat digitaal

Dat is de missie van NJOY van de gemeente Beek. Op 11 september is de nieuwe website van NJOY live gegaan.

Het NJOY-project is inmiddels een bekend begrip in Beek en omgeving. Het sport- en cultuurstimuleringsproject brengt kinderen en jeugdigen in aanraking met een groot scala aan sportieve en culturele activiteiten. Elk schooljaar worden er verschillende clinics, workshops en lessenreeksen aangeboden.

Tot nog toe informeerde NJOY kinderen en ouders door het verspreiden van activiteitenboekjes met daarin informatie over alle NJOY -activiteiten. Met ingang van het nieuwe schooljaar heeft NJOY haar werkwijze aangepast. Alle informatie van NJOY is vanaf 11 september te vinden op de geheel vernieuwde website. Denk hierbij aan informatie over actuele activiteiten, foto’s, maar ook aan inschrijfformulieren voor deelname aan NJOY –activiteiten.

Bekendheid

De komende periode geeft de gemeente veel bekendheid aan de nieuwe website. Ook ontvangen leerlingen een flyer op het moment dat er nieuwe activiteiten op de website gepubliceerd worden. NJOY bestaat inmiddels 11 jaar en heeft al duizend kinderen laten kennismaken met sport, kunst en cultuur. Via meerdere activiteiten van NJOY, “zegt wethouder Thijs van Es van de gemeente Beek”.

Op de hoogte blijven?
Meld je dan aan voor de Facebookpagina van NJOY: http://www.facebook.com/njoybeek

Meer info?
Voor meer info: http://www.njoybeek.nl

© gemeente Beek
COLOFON