De Haamen gaat over naar een nieuw systeem: Dataduiker

05 april 2023

Sportlandgoed de Haamen gaat over naar een nieuw systeem, genaamd Dataduiker. Met Dataduiker komen alle systemen zoals o.a. onze kassa’s, verlenen van toegang, planning & verhuur en het leerlingvolgsysteem samen in één gebruiksvriendelijk pakket. Daarmee kunnen we onze processen beter stroomlijnen en efficiënter inrichten. En houden we nog meer tijd over voor de dingen die écht belangrijk zijn: onze gasten!

In de huidige digitale maatschappij zijn we als consument gewend om online aankopen te doen, reserveringen te plaatsen, etc. Dit zal ook mogelijk worden bij De Haamen. Voortaan kun jij jou tickets, reserveringen en verhuur online regelen. Natuurlijk kun je voor deze zaken ook nog steeds aan onze receptie terecht. Daar blijven onze collega’s jou nog steeds van dienst!

Momenteel zijn wij, achter de schermen, druk bezig met de implementatie van het nieuwe systeem. Vanaf maandag 1 mei zullen wij daadwerkelijk overstappen naar het nieuwe systeem. Daarom informeren wij jou graag over de geplande overstap mét alle veranderingen en de voordelen voor jou op een rijtje.

WAT GAAT ER VERANDEREN?
Laat voorop staan dat voor jou als gast zo veel mogelijk hetzelfde blijft zoals je dat van ons gewend bent. Zo behoudt iedereen zijn of haar klantenpas en natuurlijk ook de huidige tegoeden. Het nieuwe systeem biedt vooral nieuwe mogelijkheden en voordelen voor onze gasten. Zo heb je voortaan één plek (de MIJN-Omgeving) met al jouw informatie en mogelijkheden om online zaken te regelen.

MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen. Bovendien kun je jouw plekje voor bepaalde activiteit vooraf reserveren.

Wat zijn de voordelen?

  • Alle informatie van jouw te zien in één overzicht!
  • Bezoek- en koophistorie in zien
  • Tegoeden en geldigheidstuur bekijken
  • Gebruiksvriendelijk kopen en/of opwaarderen van baden-/lessenkaart
  • Makkelijk en snel jouw plekje reserveren voor een activiteit

Zit jou kind bij ons op zwemles? Dan gaat ook het leerlingvolgsysteem veranderen.

Met het nieuwe leerlingvolgsysteem van De Haamen krijg je als ouder direct inzicht in de lessen, aanwezigheid en ontwikkeling van jouw kind. De omgeving van het leerlingvolgsysteem is geheel in Sibbe & Liefke stijl zijn. Daarnaast hebben wij onze zwemcriteria per niveau en vaardigheden vereenvoudigd. Hiermee kun je de voortgang per vaardigheid nog beter en op de voet volgen.

Wat zijn de voordelen?

  • Nog makkelijker en overzichtelijk de voortgang van jouw kind online volgen
  • Geheel in Sibbe & Liefke stijl
  • Online afmelden voor de zwemles als je kind bijv. ziek is
  • Opmerkingen inzien van de zwemdocent
  • Relevante berichten zoals het voltooien van een niveau, het verplaatsen naar een nieuwe groep, behalen van een diploma, etc.

Houd de komende tijd je e-mail in de gaten. Je ontvangt, op het bij ons bekende e-mailadres, een instructie hoe je een account aanmaakt en hoe de tegoeden worden overgezet. Twijfel je of wij het juiste e-mail adres in ons systeem hebben staan? Vraag dit dan even na aan onze receptie.

Ook voor al je vragen of verdere uitleg kun je vanzelfsprekend terecht bij het team van de receptie.

< Ga terug naar het overzicht
De Haamen gaat over naar een nieuw systeem: Dataduiker