De Haamen sluit alle sportaccommodaties

15 maart 2020

Als gevolg van de maatregelen van Rijksoverheid en RIVM zijn alle sportfaciliteiten en horeca van stichting De Haamen gesloten. Met dit besluit volgt Gemeente Beek en De Haamen de maatregelen op om de risico's voor inwoners en medewerkers te beperken.

De sluiting geldt t/m 28 april 2020 voor Sportlandgoed De Haamen (sporthallen, zwembad en buitenaccommodaties) en de gemeentelijke gymzalen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. 

Informatie voor klanten: 
Stichting De Haamen wil op voorhand aangeven dat de doorlopende abonnementsvormen gedurende de periode van de sluiting worden stopgezet. Deze zullen we weer activeren als alle maatregelen worden opgeheven. U hoeft dus zelf NIKS te doen en het heeft geen financiele consequenties.

De zwemlessen en het diplomazwemmen zullen op een later moment worden ingehaald.

Informatie voor de vereniging(en):
We zullen alle openstaande reserveringen t/m  6 april a.s. kosteloos annuleren. U hoeft dus zelf NIETS te doen. Mocht door de maatregel uw evenement niet door kunnen gaan, dan zal De Haamen samen met u kijken naar de mogelijkheden om het evenement te verplaatsen.

Heeft u nog vragen? Neem dan met ons contact op. Wij danken u voor het begrip en verwelkomen jullie straks graag weer in onze accommodatie.

T: 046 436 01 80
E: info@dehaamen.nl

< Ga terug naar het overzicht