Aangepast zomerprogramma 2024

05 juli 2024

Hier vind u het aangepast zomerprogramma terug voor zowel het zwembad als de beweegstimulering.

Bij ons kun je blijven zwemmen én bewegen! Want tijdens de zomerperiode bieden wij een aangepast programma aan. Het zomerprogramma start op zaterdag 06 juli en loopt tot en met zondag 18 augustus 2024.

 • Zomerzwemlessen 2024:
  Het is weer zover, je kunt en mag jouw kind inschrijven voor de zomerzwemlessen van 2024. Deze zwemlessen zijn bedoeld voor alle kinderen die het A diploma nog niet hebben behaald. Let op! Er zijn slechts een aantal plekken te vergeven dus wees er snel bij.

  De lessen starten op maandag 8 juli 2024 en zijn 6 weken lang actief gedurende de zomervakantie, welke duurt tot en met vrijdag 16 augustus.

  Inschrijven via de MIJN omgeving: Zwem ABC - Mijn Dehaamen. De kinderen kunnen middels een spaarkaart sparen voor een Sibbe en Liefke medaille. Deze medaille zal gereedliggen na inschrijving bij onze receptie. Heeft jouw kind 6 stempels behaald gedurende de zomervakantie dan krijgt het kind een welverdiende, mooie medaille! Let op deze spaarkaart moet het kind ZELF altijd bij zich hebben bij de zomerzwemlessen..

 • Aquasportief en Recreatief zwemmen: zelfs in de zomervakantie bieden we een gevarieerd aanbod van vroege vogelzwemmen en aquasportief lessen. Check onderstaand programma.
   
 • 50-FIT/B-FIT: het complete programma van ons “droge” beweegprogramma gaat de hele vakantie gewoon door. Check onderstaand programma.
   
 • Horeca: geopend van maandag t/m vrijdag open tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij geheel gesloten.

Reserveren via de MIJN-omgeving
Het complete rooster is ook makkelijk te vinden op mijn.dehaamen.nl. Reserveren voor onze zwem-en beweegactiviteiten is niet verplicht. Maar wil je zeker zijn van een plekje dan kun je via MIJN-omgeving makkelijk en snel reserveren. 

< Ga terug naar het overzicht
Aangepast zomerprogramma 2024