Rolstoelvaardigheidstraining in Beek

13 april 2020

In Limburg zijn er in de diverse regio’s consulenten aangepast sporten actief; onder de naam Iedereen Kan Sporten (IKS). Voor de regio Westelijke Mijnstreek is Chantal Bos werkzaam als consulent en voor de regio Parkstad is dit Jessie van Wijk.

Deze gemeentes zetten zich, samen met diverse partners in, om het sportklimaat voor mensen met een beperking te verbeteren. Dit omdat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om te sporten en bewegen, ook als je een beperking hebt of gewoon wat extra ondersteuning nodig hebt.

Vanuit verschillende samenwerkingspartners waaronder Stichting MEE Zuid-Limburg is de vraag gekomen voor mogelijkheden om een rolstoelvaardigheidstraining te organiseren. In samenwerking tussen IKS Westelijke Mijnstreek, IKS Parkstad, De Haamen en stichting MEE zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden.

Wheelchair Skills Team van KJ Projects komt naar Zuid-Limburg voor twee cursussen. Helaas moeten we u mede delen dat de rolstoelvaardigheidstrainingen VOL zijn. We gaan kijken naar mogelijkheden om in 2021 een nieuwe training te organiseren. Wilt u op de wachtlijst geplaats worden? Meld u dan via deze link aan! 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Chantal Bos, IKS consulent Westelijke Mijnstreek.
M: Chantal.Bos@ecsplore.nl
T: +31651326763

< Ga terug naar het overzicht
Rolstoelvaardigheidstraining in Beek