50-FIT nu ook in Genhout

18 september 2023

De Haamen heeft sinds dit jaar een leuk, gevarieerd én uitdagend aanbod van verschillende sport- en beweegactiviteiten genaamd 50-FIT. Al veel deelnemers zijn in beweging gekomen tijdens één van onze wekelijkse 50-FIT lessen van o.a. bootcamp, circuit training, BBB, (sportief)wandelen, sport & spel én varia.

BEWEEGLESSEN IN GENHOUT
Vanaf oktober wordt het 50-FIT programma ook uitgevoerd in Genhout. In samenwerking met Fysio Terwint vindt er op maandag en vrijdag een 50-FIT varia les in de gymzaal van Gasterie Genhout Treft. De lessen zijn gericht op de 50-plusser die graag in beweging wilt komen, of blijven.

VARIA LES
Tijdens de varia lessen wordt er elke week een andere soort beweegactiviteit gegeven. Je weet nooit wat je te wachten staat. Elke les word je weer verrast door de lesgever met een nieuwe beweegactiviteit. Van een circuit training tot een conditionele training. En van sport & spel tot wandelen in de buitenlucht. Hierdoor word je continue uitgedaagd en blijf je gemotiveerd. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau!

  • Wat: Varia beweeglessen van 50-FIT
  • Waar: Gymzaal Gasterie Genhout Treft
  • Wanneer: elke maandag en vrijdag vanaf 2 oktober a.s.
  • Tijden: van 15.00 tot 15.45 uur
AANMELDEN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. 

Aanmelden voor de Varia beweeglessen in Genhout kan ook makkelijk en snel via de MIJN-Omgeving. Ga naar mijn.dehaamen.nl

Voor vragen of meer informatie neem contact met ons op via:
T: 046 436 01 80
@: info@dehaamen.nl

< Ga terug naar het overzicht
50-FIT nu ook in Genhout