NJOY

 • Onder de naam NJOY worden diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van sport en cultuur. Als het gaat om sport kan de jeugd kennis maken met verschillende sporten en het plezier van sporten ontdekken. Doordat de leerlingen deze sporten kunnen uitproberen wordt de keuze voor een sportvereniging makkelijker.

  NJOY tennis

  De activiteiten vinden plaats tijdens schooltijd (in plaats van een gewone gymles) of na schooltijd. Verder organiseert NJOY ieder jaar de sportdagen voor de zes basisscholen en diverse activiteiten binnen de naschoolse opvang in Beek.

  Komend schooljaar 2018-2019 zullen NJOY en De Haamen nog meer de samenwerking opzoeken. Met ingang van het nieuwe schooljaar zullen een drietal activiteiten in samenwerking worden geïnitieerd:
  - Sport- en zweminstuif (groep 6-8): elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
  - Sport na School (groep 3 - 6): elke donderdag van 15.30 tot 16.30 uur

  Leefstijlproject

  Alle basisscholen in Beek nemen deel aan het Leefstijlproject. Hierbij leren de kinderen niet alleen wat gezond bewegen is, maar ook hoe ze gezonde keuzes kunnen maken als het gaat om voeding en alcohol. Ieder jaar kunnen de scholen kiezen welke thema’s zij belangrijk vinden. Zo is het ook mogelijk om te kiezen voor een sociale weerbaarheidstraining in een klas waar gepest wordt.
  Het leefstijlproject wordt uitgevoerd in samenwerking met de GGD. 

  Gezonde boterham

  Meer weten?

  Milan Dijkstra, NJOY-consulent gemeente Beek
  T 046 438 93 05
  milan.dijkstra@gemeentebeek.nl

  Of kijk op www.njoy-beek.nl

© gemeente Beek
COLOFON