Volwassen zwemmen

Volwassen zwemmen

Niet voor iedereen is zwemmen of het behalen van een zwemdiploma weggelegd. Zo zijn sommige mensen met het zwemtraject gestopt vanwege angst of een blessure. Of zijn er mensen die nooit hebben leren zwemmen. 

Een zwemles voor volwassenen is dan ook een uitstekende manier om te leren zwemmen. Of juist om de oude zwemvaardigheden (op een veilig manier) weer te beheersen.

Afhankelijk van de (begin)situatie en doelstelling is het mogelijk om enkele opfrislessen te volgen, zwemvaardigheden te verbeteren of juist het behalen van een compleet A-, B-, en/of C- diploma.

Persoonlijke aandacht, veiligheid en zwemplezier staan centraal binnen de lessen. De lessen worden gegeven in kleine groepen (max. 8-10 deelnemers) en zijn laagdrempelig, leuk en staan onder deskundige begeleiding van een zwemonderwijzer.

VOOR WIE:
Voor mensen vanaf 16 jaar die graag willen leren zwemmen of juist de zwemvaardigheid willen verbeteren.

AANMELDEN VIA DE MIJN-OMGEVING
Voor de zwemlessen werken wij met een wachtlijst. Daarom is aanmelden verplicht. Dat kan makkelijk en snel via de MIJN-Omgeving. 

Maak eerst een account aan. Log vervolgens in op uw account > Mijn cursussen > Nieuwe cursist of leerling > Vul nogmaals de gegevens in van de cursist > Aanmelden.
Let op: de inschrijving is pas definitief nadat de inschrijfkosten zijn betaald.

De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

TARIEVEN
- 4 lessenkaart (één maand): €44,00
- Inschrijfgeld: €26,00
- Diplomakosten: €26,00

DAGEN EN TIJDEN
Zaterdag: 10.45-11.30  uur
(start: zaterdag 6 januari)

VOLWASSENFONDS SPORT EN CULTUUR
Dankzij het Volwassenfonds Sport en Cultuur kunnen mensen vanaf 18 jaar met een smalle beurs toch hun zwemdiploma behalen. Kijk voor meer informatie op www.volwassenenfonds.nl/.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl