Familiezwemmen

Familiezwemmen

Een gezellig en actief uitje voor het hele gezin. Samen met uw (klein)kinderen genieten en spelen in het water. Familiezwemmen is gezellig, gezond én vooral een leuke activiteit. Tijd voor elkaar en tijd voor waterpret!

Ook opa’s en oma’s kunnen samen met de kleinkinderen gezellig komen zwemmen. Er zijn leuke speelattributen in en rondom het bad aanwezig. En een heerlijk muziekje op de achtergrond!

Kinderen die bij De Haamen zwemlessen volgen mogen zelfs gratis komen zwemmen. Onze instructeurs kunnen dan vaak ook tips geven en leuke oefeningen aanbieden.

VOOR WIE
Gezellig samen met papa en mama, opa en/of oma zwemmen. Kinderen zonder zwemdiploma zijn meer dan welkom, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.

DAGEN EN TIJDEN
Zaterdag:      11.45-13.45 uur
Zondag:        09.30-12.00 uur
Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse entree (45 min.): €4,40
- 12 Badenkaart: €46,50
- 25 Badenkaart: €93,00


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!