Discozwemmen

Discozwemmen

Elke vrijdagavond vindt er discozwemmen plaats in ons zwembad. We toveren het zwembad om tot een echte disco. Met DJ, leuke muziek en verschillende materialen. Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen lekker zwemmen op de klanken van dikke beats!

VOOR WIE
Iedereen met minimaal een A-zwemdiploma en voldoende zwemvaardig. 

DAGEN EN TIJDEN
Vrijdag: 19.30-21.30 uur
Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse entree: €5,75
- Leuk voor een kinderfeestje! Wij hebben drie verschillende arrangementen voor een leuk kinderfeestje in De Haamen. Klik hier voor meer informatie.


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!