Aquajoggen

Aquajoggen

Aquajoggen is een uitstekende vorm van bewegen in water en biedt elke deelnemer een goede basis voor verbetering op meerdere vlakken: zoals conditie, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie en kracht.

Aquajoggen is een vorm van fitness in het water. Het betekent letterlijk: lopen in water. In de lessen worden naast duur- en sprinttrainingsvormen vooral verschillende spierversterkende oefeningen aangeboden. Voor onder andere benen, armen en buik, rug of een combinatie daarvan. Daarmee wordt gewerkt aan de core stability.

De lessen worden uitgevoerd in diep water en ondersteund met muziek, de deelnemers dragen een wetbelt. De lessen beginnen altijd met een warming-up en eindigen met een cooling-down.

VOOR WIE
De lessen zijn geschikt voor iedereen die bezig wil zijn met conditieverbetering, spierversterking, afslanken en/of gezellig actief bezig zijn.

INTENSITEIT:
* * *

DAGEN EN TIJDEN
Maandag t/m vrijdag:        08.30-09.15 uur
Maandag:                             12.00-12.45 uur
                                               14.30-15.15 uur

Het complete rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Om uw veiligheid in het water te kunnen garanderen en een kwalitatief goede les te kunnen verzorgen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers per les toelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.

 

TARIEVEN
- Losse les (45 min.): €7,70
- 12 Lessenkaart: €81,00
- 25 Lessenkaart: €162,00

- Losse les (45 min.) 55+: €4,65
- 12 Lessenkaart 55+: €49,00
- 25 Lessenkaart 55+: €98,00

- Losse les (45 min.) ODS: €2,65 (eigen bijdrage)


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!