Vakantie activiteiten

Vakantie activiteiten

In de zomervakantie organiseert De Haamen in samenwerking met RiskCare Preventie elke week verschillende activiteiten voor jongeren tussen de 6 en 12 jaar. Deze zullen iedere woensdag plaatsvinden van 10.00-13.00 uur. Tijdens de activiteiten komen verschillende sport- en beweegvormen aan bod. Na het bewegen zullen we afsluiten met een gezonde lunch, die we zelf gaan maken.

  • Locatie: Sportlandgoed De Haamen.
  • Tijden: elk woensdag van 10.00 tot 13.00 uur (m.u.v. discozwemmen).
  • Kosten: deelname kost €5,00 per activiteit. Let op: het discozwemmen kost €5,20.
  • Inschrijven: kan makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.
  • Meer informatie: hieronder vind je per activiteit meer informatie.
     


Beach party Discozwemmen – Vrijdag 14 juli (19.30-22.00 uur)

De allereerste vrije avond van de zomervakantie kun je de vakantie komen inluiden tijdens het disco zwemmen “the beach party”. We toveren het zwembad om tot een echte disco. Met DJ, leuke muziek en verschillende tropische materialen. Kom gezellig met je vrienden en vriendinnen lekker zwemmen op de klanken van dikke beats! LET OP: zwemdiploma verplicht!
 Extreme sports – Woensdag 19 juli 

Tijdens deze activiteiten leer je onder andere de vetste trucs op de nieuwe mountainbike baan rondom de Haamen. Tijdens de andere activiteit kun je op een zelfgemaakt parcours je free run skills laten zien.
 Real Life Videogames – Woensdag 26 Juli 

Tijdens deze activiteiten ga je de strijd aan in een offlinewereld van een aantal bekende videogames. Lukt het jou om onze levels uit te spelen?
 Olympic Games - Woensdag 2 Augustus 

Tijdens deze activiteiten gaan we buiten verschillende traditionele spellen spelen. Denk hierbij aan spellen zoals stoepranden en verstoppertje.
 Vechtsporten - Woensdag 9 Augustus 

Samen met verenigingen uit de buurt organiseren we verschillende activiteiten die te maken hebben met vechtsporten. Denk aan judo, karate en kickboksen.
 Adventure tocht - Woensdag 16 Augustus 

We hebben een spannende en avontuurlijke tocht uitgezet waarbij je onderweg punten kunt scoren doormiddel van sport en spel elementen en uitdagende vragen. Deze tocht loop je met een of meerdere volwassenen.
 Zwemspektakel – Woensdag 23 Augustus 

15 t/m 18 september organiseert Zwemvereniging Becha weer de zwemvierdaagse bij de Haamen. In voorbereiding hierop kun je op 23 augustus je zwemtechnieken komen oefenen. Je mag natuurlijk ook deelnemen aan deze activiteit als je niet mee doet aan de zwemvierdaagse. Bij deze activiteit staat plezier centraal. Daarom worden er ook leuke spellen en wedstrijdjes in het water gespeeld.