(Sportief)Wandelen

(Sportief)Wandelen

Wandelen is een sportieve en veilige beweegvorm die in groepsverband wordt beoefend. De lessen worden zorgvuldig en verantwoord opgebouwd.

Bij (sportief)wandelen gaat u op een verantwoorde manier werken aan uw conditie en stabiliteit. En dat gezellig in groepsverband en in de heerlijke buitenlucht!

Het (sportief)wandelen wordt in samenwerking met Walking Limburg uitgevoerd. Dat wil zeggen dat een speciaal opgeleide en gecertificeerde trainer van Walking Limburg de wandelactiviteiten verzorgt.

VOOR WIE
De trainingen zijn bedoeld voor 50+’ers zowel mannen als vrouwen die gezellig in groepsverband aan wandeltrainingen willen meedoen. Mensen met een fysieke beperking, chronische aandoening zijn ook van harte welkom. Een eventuele intake vooraf zal uitwijzen op welk niveau iemand veilig kan instappen.

INTENSITEIT:
* * 

DAGEN EN TIJDEN
Donderdag: 09.00-10.30 uur

TARIEVEN
- Losse les (90 min.): €4,65
- 12 Lessenkaart: €49,00
- 25 Lessenkaart: €98,00
                                               

Het complete en acutele rooster van al onze activiteiten kunt u vinden in de MIJN-omgeving.

RESERVEREN VIA DE MIJN-OMGEVING
De MIJN-Omgeving is het online klantenportal van de Haamen. Door een account aan te maken en in te loggen kun je als klant eenvoudig bij al jouw persoonlijke gegevens. Je kunt o.a. je bezoekhistorie en actieve tegoeden inzien, mét de geldigheidsduur. Daarnaast kun je makkelijk en snel een losse entree kopen of je lessen-/badenkaart opwaarderen.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Reserveer deze dan ook makkelijk en snel via de MIJN-omgeving.


VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Neem contact met ons op, of laat je gegevens hieronder achter en dan nemen wij spoedig met jou contact op.
T: 046 436 01 80 
E: info@dehaamen.nl

Neem contact met mij op!