Social Media TAS

Het TAS heeft diverse Social Media kanalen ingericht om geïnteresserden op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom aangepast sporten & bewegen in onze provincie. Het TAS richt zich met name op sporters met een ambitie, maar zeker ook op de breedtesport. Via Social Media willen we een community laten groeien. Je kunt ons niet alleen volgen, maar ook reacties geven of vragen stellen.

We hebben een TAS Podcast waar we maandelijks met partners en sporters  een kort vraaggesprek houden. De eerste editie met wethouder van de gemeente Beek Ralph Diederen is reeds online. Deze vind je terug op ons youtube kanaal. Op dit kanaal vind je ook vlogs terug van het TAS. Neem vlug een kijke via onderstaande link. Vergeet niet te abonneren, te liken en te delen. Zo laten we onze community groeien!

Naast youtube hebben we ook Instagram, Twitter en een eigen Facebook pagina. Volg onze kanalen en blijf op de hoogte. Like en deel onze berichten en geef je comments of stel je vragen. Zo bouwen we samen onze Limburgse Sport en Beweeg community voor mensen met fysieke uitdagingen en sportieve ambities!

Heb je zelf content wat je wilt delen via onze kanalen? Dat kan natuurlijk ook altijd. Neem dan vooral contact op.